DESPRE NOI 

D’Hairapy Beauty Bar este locul care te inspira in fiecare zi si iti reaminteste definitia frumusetii si a starii de bine!

Aici punem accent pe calitate, profesionalism, dar mai ales pe nevoile femeii moderne, care nu trebuie sa uite de sine si de rasfatul pe care il merita necontenit.

Beauty Bar-ul este un concept inovativ, care imbina profesionalismul serviciilor acordate cu atmosfera unei cafenele boeme, unde in timp ce echipa noastra are grija de parul si tenul tau, vei putea savura un cocktail sau o cafea delicioasa oferita de noi cu multa dragoste.

Echipa D'Hairapy
Nis 0493.jpg

DENISA HAZAPARU

Founder D’Hairapy Beauty Bar

Trainer  | Hairstylist
Master Colorist | Make Up Artist

Suntem convinsi ca v-ati saturat de saloanele unde se lucreaza la volum, si nu la calitate. Ca in orice salon, si la noi exista zile mai aglomerate, dar lucram in echipa si principalul nostru scop este sa satisfacem si cele mai pretentioase asteptari.

„D’Hairapy Beauty Bar este un proiect de suflet. Cand am pus bazele acestui salon, am incercat sa ma gandesc intai la mine, la ce anume m-ar incanta pe mine la un salon de infrumusetare.

Seriozitate, profesionalism, un mediu primitor, oameni cu zambetul pe buze, care sa reuseasca sa ma deconecteze de la problemele cotidiene, dar nu in ultimul rand, un loc plin de viata si de culoare.

Este un altfel de concept, un Beauty Bar Salon, care imbina profesionalismul serviciilor oferite cu atmosfera unei cafenele boem. Imi place sa lucrez cu profesionisti, pe care sa ii pot recomanda cu caldura si mai ales, sa pot garanta pentru serviciile acordate de ei clientilor nostri. „ Denisa Hazaparu

Nis 0725.jpg
Poza Denisa Despre Noi

Denisa este Hairstylist si Tehnician culoare cu o experienta de peste 10 ani in domeniu.

A umat cursurile de pregatire profesionala ale studiourilor Wella din Bucuresti, urmat de o multitudine de cursuri de specializare in colorimetrie, chimia culorii, tunsoare si coafor in Londra, Dublin si Milano.

In momentul de fata pe langa zilele petrecute in salon alaturi de clienti, sustine cursuri de specializare ca si Trainer oficial Alter Ego Italy in Romania, in diferite orase din tara.