Tratament pentru par deteriorat CCRP Robson Peluquero

 

Un mare adevar despre par : Un par sanatos si stralucitor nu poate sa existe fara produsele si tratamentele  potrivite. De aceea va invit sa faceti cunostiinta cu CCRP- un tratament pentru par deteriorat dezvoltat in Brazilia de catre compania Robson Peluquero.

La D’Hairapy Beauty Bar iubim parul si vrem ca acesta sa aibe parte de cea mai buna ingrijire atat in salon, cat si acasa. De cand am deschis, am adus in salon cele mai bune tratamente. Olaplex a reparat parul clientelor nostre chiar inainte ca acestea sa fie distribuit oficial in tara noastra. Consideram ca fiecare tratament are rolul lui, iar ele trebuiesc atent alese in urma unei consultatii.

Am urmarit cativa ani produsele Robson Peluquero din Brazilia, si rezultatele miraculoase pe care acestea le are. Acum puteti testa in salonul nostru Programul capilar Robson Peluquero CCRP.

Tratamentul CCRP este un tratament revolutionar care si-a dovedit eficacitatea pe mii de cliente din toata lumea! Unic pe piata din Romania, tratamentul este elaborat cu ingrediente active nobile specifice părului fragil și abuzat. Conține în formula sa uleiuri reconstructive și Bio Acetum, care ajută la recuperarea activă a firului de păr, din interior catre exterior.

A fost creat pentru repararea parului extrem de fragil, elastic si degradat. Ideal pentru a fi folosit dupa decolorare, suvite sau balayage.

Acest tratament pentru par deteriorat este compus din 4 pasi. Pentru cele mai bune rezultate este important ca acestia sa fie efectuati cu multa grija rabdare si dedicare.

Utilizare profesionala

Pasul 1.

Samponul CCRP se aplica pe părul umed. Se maseaza ușor prima dată pentru a îndepărta rezidurile care se opun formării spumei. Samponul va deschide delicat cuticula si va curata in profunzime firul de par. In felul acesta il lasa pregatit pentru cel mai intensiv tratament de pe piata.

Pasul 2.

Pe parul curat se aplica CCRP.1 până când parul se netezeste si se obține rezultatul dorit. Aceasta solutie  patrunde adanc in firul de par, direct in cortex pentru reconstructia acestuia. Aplicarea produsului necesita cea mai mare rabdare din partea stilistului. Nu este suficient ca el sa fie pus pe par si atat. El trebuie masat delicat, suvita cu suvita. Din pacate, aceasta etapa este destul de anevoioasa in cazul unui par extrem de deteriorat. Dintr-un par aspru, prin masaj, parul devine tare, matasos si sanatos. Acest tratament se lasa pe par intre 5 până la 45 de minute in functie de gradul de degradare al parului.

Pasul 3.

Se aplica CCRP.2  pe întregul păr. Acest pas al tratamentului restabileste hidratarea firului de par si te va lasa invaluita intr-un parfum placut de bubble gum. Se lasa pe par timp de 5 până la 20 de minute, apoi se clateste 100%. Parul devine mai greu si ramane mai usor de descurcat.

Pasul 4.

Pe parul curat se aplica o cantitate mica de CCRP.3 și se coafeaza dupa bunul plac. Nu este nevoie să clătiți după aplicare. Acest tratament va sigila intreg tratamentul pe firul de par.

Tratament pentru par deteriorat CCRP Robson Peluquero

Tratament pentru par deteriorat CCRP Robson Peluquero

Tratamentul va oferi instant netezire, suplete, hidratare si va lasa parul matasos , sanatos si stralucitor. In functie de gradul de degradare, parul va avea nevoie de 1-3 tratamente. El isi va pastra efectul pana cand se va actiona din nou asupra cortexului.

Efectul acestui tratament se va diminua prin folosirea unor produse care deschid cuticula pentru a actiona in cortex. Produse cum ar fi vopseaua permanenta( cu sau fara amoniac), decolorant sau permanent.

Poti urmari ofertele noastre si pe pagina noastra de  Facebook D’Hairapy Beauty Bar . Pentru niste preturi estimative poti consulta lista de preturi.

Produsele de ingrijire pentru acasa le gasiti pe website-ul nostru D’Hairapy Education

Te asteptam la o consultatie la D’Hairapy Beauty Bar.

Echipa D'Hairapy

Echipa D’Hairapy – Consultatie gratuita

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.